pexels-photo-37487.jpeg
 

YHTEISTYÖKUMPPANIT

 
 

Yllä olevat yritykset ja organisaatiot ovat tukeneet Tokka-Lotta Atlantic Expedition -hanketta. Haluatko sinäkin yrityksesi mukaan matkaan? lähetä meille sähköpostia osoitteeseen atlantic@tokka-lotta.com!

 

 

TULE KANNATUSJÄSENEKSI

Partio kasvattaa lapsista ja nuorista vastuuntuntoisia ja itsenäisiä yhteiskunnan jäseniä. Se tarjoaa heille elämyksiä, joita ei pelkältä koulunpenkiltä saa ja jotka jäisivät monilta muutoin kokematta. Yksityishenkilöt voivat tukea Naantalin Sinisten partiotoimintaa kannatusjäsenenä. Lippukunnan kannatusjäseneksi pääsee maksamalla vuotuisen kannatusjäsenmaksun, joka on suuruudeltaan 50e. Kannatusjäsenyys on helppo tapa esimerkiksi vanhemmille, isovanhemmille tai entisille lippukuntalaisille osoittaa tukensa monipuoliselle lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudelle.

Täytettyäsi alla olevan kaavakkeen, lisäämme sinut Naantalin Sinisten kannatusjäseneksi ja lähetämme jäsenmaksulaskun sähköpostiosoitteeseesi. Maksettuasi laskun, jäsenyytesi astuu voimaan ja saat NaSi:n jäsenedut käyttöösi. Naantalin Sinisten kannatusjäsenyys ei sisällä Suomen partiolaisten jäsenyyttä.

Vuoden 2019 kannatusjäsenmaksut osoitetaan Tokka-Lotta Atlantic Expeditionin toteutukseen ja purjehdusmatkan osallistumismaksujen pitämiseen mahdollisimman alhaisina.

 
 
 

KANNATUSJÄSENYYS

Nimi *
Nimi
Sukupuoli *
Jäsentyyppi *